MARS Tab Aralık ayına bomba gibi giriyor

Türkiye’nin yeni dijital yaşam dergisi MARS Tab, Aralık sayısıyla dijitalin tüm alanlarına dokunuyor.

MARS Tab Aralık ayına bomba gibi giriyor

Cüneyt Özdemir, MARS Tab’ın Aralık Kapağında!

Türkiye’nin yeni dijital yaşam dergisi MARS Tab, Aralık sayısıyla dijitalin tüm alanlarına dokunuyor. Türkiye’de tablet yayıncılığın öncüsü olan gazeteci, yazar ve yapımcı Cüneyt Özdemir, MARS Tab’ın eğlenceli ve şaşırtıcı interaktif Aralık sayısı kapağında. Özdemir’in röportajı için özel bir çekim gerçekleştirildi. Derginin yeni kapağı ve Özdemir’in yer aldığı iç sayfalar da tamamen interaktif olarak tasarlandı.



Google+' class='textetiket' title='Google haberleri'>Google Glass ve Robotik Ameliyat Deneyimleri

Tüm dünyada büyük ses getiren teknolojik devrim Google Glass’ı özel olarak test eden MARS Tab ekibi; ayrıca, robotik cerrahi olarak adlandırılan ve "da Vinci” adlı robot ile gerçekleştirilen gerçek bir kalp ameliyatı deneyimini de sayfalarına taşıyor.

Bunun yanında Contemporary Istanbul 2013, dijital diplomasi, gündemdeki yerini koruyan dershane tartışmaları ve akıllı saat savaşı gibi pek çok dosya konusu MARS Tab’ın Aralık sayısında.

Baştan Sona İnteraktivite

Hareketli kapakları ve interaktiviteyle donatılmış sayfalarıyla okuyucusuna gerçek bir tablet dergi deneyimi sunan MARS Tab; zengin multimedya özellikleriyle sadece okumakla yetinmeyen, içerikle etkileşime geçmek isteyen herkes için benzersiz bir alternatif. MARS Tab’ın Aralık sayısını indirmek için aşağıdaki linke tıklamanız yeterli:



<< Önceki Haber MARS Tab Aralık ayına bomba gibi giriyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER