Ve Drogba açılışı yaptı!

Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, sarı-kırmızılı takımda ilk antrenmanına çıktı.

Ve Drogba açılışı yaptı!

Galatasaray, Süper Lig’in 21. haftasında MP Antalyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü.     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenman öncesinde takım arkadaşlarıyla  tanışan Fildişi Sahilli oyuncu, daha sonra takımla ilk çalışmasını yaptı.

         Drogba, antrenmana çıkarken saha kenarında bulunan Galatasaray Kulübü  İkinci Başkanı Ali Dürüst ve yönetim kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak'la da   tokalaştı.
         
         -Terim antrenmana katılmadı-
         
         Galatasaray, Süper Lig'de yarın Medical Park Antalyaspor ile  oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

         Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmana teknik  direktör Fatih Terim'in katılmadığı bildirildi. Terim'in UEFA Şampiyonlar  Ligi'ndeki rakipleri Schalke 04'ün Bayern Münih ile bu akşam oynadığı maçı  izlemek için Almanya'da bulunduğu kaydedildi.

         Antrenmanın ilk bölümünde üç gruba ayrılarak dar alanda pas ve pres  çalışması yapan futbolcuların, daha sonra performans uzmanı Scott Piri  yönetiminde çalıştığı belirtildi.

         Sağ arka adalesinde sertleşme olan Elmander ve milli takım dönüşünde sağ  arka adalesinde zorlanma meydana gelen Eboue'nin durumlarının maç saatinde belli  olacağı ifade edildi.
         Sarı-kırmızılılar antrenmanın ardından kampa girdi.
         
<< Önceki Haber Ve Drogba açılışı yaptı! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER