Survivor 2016'da büyük mücadele


TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2016 dün akşam da heyecanlı dakikalara sahne oldu. Yılmaz Morgül, Tuğba Özay ve Atakan Arslan gibi renkli isimlerin yer aldığı yarışmada, ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanmak için mücadele verdi.

Survıvor 2016'da 'ilk ödül oyunu' heyecanı yaşandı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları Survivor 2016'nın ilk ödülü olan yağ, pirinç ve unu kazanmak için yarıştı. Survivor 2016'nın ilk ödül oyununu kazanan takım ise ünlüler oldu.

Survivor 2016'da geride kalan üç yarışmasında dikkat çeken isim Avatar lakaplı Atakan Arslan oldu. İlk 'dokunulmazlık' oyununda gösterdiği mücadele ile dokunulmazlığı ünlülere getiren, Avatar Atakan Arslan, Survivor 2016'nın ilk ödül oyununda da olağanüstü bir performans gösterdi. Atakan Arslan, yarışmaların hepsini alarak ödülün ünlüler takımına gitmesinde büyük pay sahibi oldu.

Twitter hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Survivor ilk bölümüyle 10 yılın başlangıç izlenme rekorunu kırdı. seyircilerimize sonsuz teşekkürler" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Survivor 2016'da büyük mücadele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER