TARSİM'in yeni kamu spotu yayında


TARSİM Genel Müdürü Yusuf Cemil Satoğlu, Türkiye'de tarımsal üretim alanında faaliyet gösteren üreticiler ve yetiştiriciler öncelikli olmak üzere, kamuoyu nezdinde Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi ile ilgili bilinirliğin ve tanınırlığın arttırılması ve kuvvetlendirilmesi amacına yönelik yeni bir kamu spotu hazırladıklarını bildirdi.

Satoğlu, film hakkında şu bilgileri verdi: "43 saniye olarak hazırlanan kamu spotumuz, Radyo Televizyon Üst Kurulu İzlenme ve Değerlendirme Dairesi Başkanlığı tarafından 'kamu yararına yönelik spot film olarak' kabul edilerek, yayın kuruluşlarında yayınlanması önerildi. Bu doğrultuda film, televizyon kanallarıyla paylaşılmış olup, çok sayıda kanal da kıymetli desteklerini bizden esirgemeyerek, yayınlarını sürdürmektedir."

Sanatçı Şoray Uzun'un da yer aldığı filmde üreticiler ve yetiştiriciler, hiç beklenmedik anlarda meydana gelebilecek doğal afetlere ve çeşitli risklere karşı, tarım sigortalarını yaptırmaları ve geleceklerini koruma altına almaları konusunda uyarılıyor. CİHAN
<< Önceki Haber TARSİM'in yeni kamu spotu yayında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER