Tatbikattan dönen askeri araç kaza yaptı: 3 yaralı

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bir askeri aracın yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i astsubay olmak üzere toplam 3 asker yaralandı.

Tatbikattan dönen askeri araç kaza yaptı: 3 yaralı

Edinilen bilgiye göre, Çanakkale’de konuşlu bulunan 18. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı Topçu Taburu’nda görevli askerler Pınarhisar ilçesinde yapılan tatbikattan sonra dönüş yoluna geçti. D-100 karayolundan üzerinden Edirne istikametine seyreden askeri aracın arka tekeri Bolca Nene kavşağı yakınlarında patladı.

Sürücü Tugay Sadullah’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu askeri araç yoldan çıkararak tarlaya girdi. Hurdaya dönen araç sürücü ile birlikte yolcu olarak bulunan er Mustafa Yavuz ve Astsubay Cemil Karagöz yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Babaeski Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan askerlerin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazanın duyulması üzerinde Babaeski ilçesindeki askeri birlikten çok sayıda personel olay mahalline geldi. Piyade askerler hurdaya dönen araçtan yola saçılan askeri malzemeleri topladı. Askeri araç piyade birliğinden sevk edilen bir çekici ile yoldan kaldırıldı.

Kaza nedeniyle D-100 karayolu Babaeski-Havsa istikametinde ulaşım bir süre durdu.
<< Önceki Haber Tatbikattan dönen askeri araç kaza yaptı: 3 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER