TBB Başkanı Feyzioğlu, tüm baro başkanlarını Diyarbakır'a davet etti


Diyarbakır Baro Başkanı Av. Tahir Elçi'nin hain bir saldırıya uğradığını belirten Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, "Bu menfur saldırının sadece Başkanımız Tahir Elçi'ye yönelik olmadığı, ülke barışına, birliğine, dirliğine ve kardeşliğimize yapılan bir saldırı olduğu açıktır." dedi. Feyzioğlu, ayrıca tüm baro başkanlarını Diyarbakır'a davet etti.

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu yaptığı yazılı açıklamada, sıkılan kurşunun tüm Türkiye'ye sıkıldığını ve Diyarbakır Baro Başkanımız Av. Tahir Elçi'nin hain bir saldırı sonucu katledildiğini söyledi.

Başsağlığı dileklerinde bulunan Feyzioğlu, "Bu menfur saldırının sadece Başkanımız Tahir Elçi'ye yönelik olmadığı, ülke barışına, birliğine, dirliğine ve kardeşliğimize yapılan bir saldırı olduğu açıktır. Bu kurşun sadece kardeşimize değil, tüm Türkiye'ye sıkılmıştır, hepimize sıkılmıştır. Bize düşen tüm dünyaya birliğimizi, kardeşliğimizi hiç kimsenin bozamayacağını, hiçbir alçak saldırının bu amaca ulaşamayacağını göstermektir." ifadelerini kullandı.

Kendisi ve yönetim kurulu üyelerinin Diyarbakır'a gideceğini açıklayan Feyzioğlu, tüm baro başkanlarını da Diyarbakır'a davet etti. CİHAN
<< Önceki Haber TBB Başkanı Feyzioğlu, tüm baro başkanlarını Diyarbakır'a... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER