Çorum Valisi, 25 yıllık Basın Müdürü'nü görevden aldı


Çorum Valisi Ahmet Kara, 25 yıldır Valilik Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Çelik'i görevden aldı. Çelik'in yerine ise İdari Hizmetler Şube Müdür Vekili getirildi.

Merkez Valisi iken Eylül 2014'de Çorum'a atanan Vali Kara, görev yaptığı süre boyunca Valilik bünyesindeki çok sayıda yöneticinin görevini değiştirdi. Kara, son olarak Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini 25 yıl boyunca sürdüren Mehmet Çelik'i görevden aldı. Çelik'in yerine ise Valilik İdari Hizmetler Şube Müdür Vekili Cevdet Patlak, yine vekaleten atandı.

Meslekte 40 yılı geride bırakan Çelik, vekaleten İl Etüt ve Proje Müdürlüğü görevine getirildi. Çelik, 25 yıllık müdürlük görevinde 17 Vali ile bire bir çalışma imkanı buldu. Çelik'le ilgili görev değişikliği kararı basın camiasında da üzüntüyle karşılandı.

Basın Müdürlüğü'ne getirilen Cevdet Patlak ise Alaca Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü'nden Çorum Valiliği Şehit ve Gazi İşleri Şube Müdürlüğü'ne atanmıştı. Patlak, son olarak İdari Hizmetler Şube Müdür Vekili olarak görev yapıyordu.
CİHAN
<< Önceki Haber Çorum Valisi, 25 yıllık Basın Müdürü'nü görevden aldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER