Ücretsiz 'WhatsApp tuzağı'na dikkat!

Ücretsiz WhatsApp mesajlarına aman dikkat edin. Resmi açıklama yapıldı, iletiler asılsız çıktı.

Ücretsiz 'WhatsApp tuzağı'na dikkat!

Akıllı telefonlarda en sık kullanılan ücretsiz haberleşme programı WhatsApp’ta paylaşılmaya başlanan ‘5 yıl ücretsiz üyelik kazanmak için, 10 arkadaşınıza mesaj gönderin’ iletileri asılsız çıktı.

‘10. yılını kutlayan WhatsApp’ diye başlayan mesajda, kullanıcılardan iletiyi 10 arkadaşına göndermesi isteniyor. Bunu yapması durumda mesajın sonunda yer alan küçük kutunun yeşile döneceği ve WhatsApp’ı 5 yıl ücretsiz kullanacağını belirtiliyor. Ancak, son günlerde WhatsApp kullanıcıların sıklıkla aldığı mesajın asılsız olduğu ortaya çıktı. 

Konuyla ilgili WhatsApp’tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Aldığınız mesaj bir söylenti olup WhatsApp'tan gelmemiştir. Lütfen mesajı dikkate almayın ve başkalarına yollamayın. Kullanıcılarımız ile iletişime geçmek için çoklu mesaj kullanmayıp ve size asla reklam amaçlı ya da arkadaşlarınıza iletmenizi içeren mesajlar göndermiyoruz. WhatsApp yıllık abonelik planı olarak çalışır. Abonelik, mesajlaşma ve multimedia gönderme gibi bütün özellikleri kapsar. Hayat boyu abonelik kullandığınız platforma göre değişir. WhatsApp, tüm cihazlar için bir yıllık ücretsiz deneme süresi sunmaktadır. Deneme süresi sona erince, yıllık ücret 0.99 Dolardır.” Asılsız mesajı yayanlar ne amaçladığı henüz bilinmiyor.

WHATSAPP’TAKİ O MESAJ

WhatsApp 10. yılını kutluyor. Bizi desteklediğiniz için siz değerli üyelerimize teşekkürü borç biliriz. Bu mesajı Whatsapp kullanıcısı 10 arkadaşınıza ilettiğiniz taktirde 5 sene ücretsiz whatsapp kullanma hakkını kazanacaksınız. İnandırıcı gelmedi mi? Web sayfamız da konuyla ilgili açıklamamıza göz atabilirsiniz. www.whatsapp.com Mesajınız 10 whatsapp üyemize ulaştıktan sonra kutucuk yeşil olacak ve siz 5 sene ücretsiz üyelik kazanmış olacaksınız tebrikler!!!

WHATSAPP NEDİR?

WhatsApp, SMS'e para vermeden mesaj alışverişini sağlayan bir çapraz platform mobil mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp, iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile ve Nokia için kullanılabiliyor. WhatsApp, 2009 yılında kuruldu...

CİHAN

<< Önceki Haber Ücretsiz 'WhatsApp tuzağı'na dikkat! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER