Teröre tepki için sosyal medyadan askerlik fotoğrafları yayınlanıyor


Artan terör saldırıları sosyal medyayı da hareketlendirdi. Profil resmini Türk bayrağı ya da askerlik fotoğrafı yapan vatandaşlar, terörü lanetleyen mesajlar yayınlıyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da, teröre taviz vererek güçlenmesine göz yumanlara tepki gösterilmesini istedi.

Hakkari Dağlıca'da 16 askerin, bugün de Iğdır'da 10 polisin şehit edilmesi terör sorununu, sosyal medyanın da birinci gündemi haline geldi. Yüz binlerce vatandaş, terörü lanetleyen mesajlar yazarken birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Sosyal medyanın bazı erkek kullanıcıları da, askerlik fotoğraflarını profil resmi haline getirdi. Resul Yücel isimli bir Facebook kullanıcısı, paylaştığı askerlik fotoğrafının üstüne 'Yine çağırsınlar, yine gidelim. Bu vatan için can verelim.' notunu düştü. Hüseyin Acar isimli vatandaş da askerde çektirdiği fotoğrafını profil resmi yaptı.

ALİ YAVUZ TEPKİMİZİ GÖSTERELİM

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz da Facebook hesabından, Diyarbakır merkez Sur ilçesinde şehit düşen ve dün toprağa verilen Kayserili Muzaffer Can Ersoy'un cenaze töreninden fotoğraflar paylaştı. Profil resmini Türk bayrağı yapan Yavuz, "Siyasi düşüncesi ayrı da olsa 'söz konusu vatansa gerisi teferruattır' diyelim. Allah birlikteliğimizi bozmasın, gücümüz daim olsun. Teröre taviz verenleri, güçlenmesine göz yumanları eleştirelim, tepkimizi de gösterelim. Hainlerin kurdukları tuzaklar ellerinde patlasın." mesajını paylaştı. CİHAN
<< Önceki Haber Teröre tepki için sosyal medyadan askerlik fotoğrafları... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER