Tiryakioğlu: Şehitlerin acısını ve yasını yaşıyoruz


Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu, Hakkari'de terör saldırısında şehit düşen güvenlik güçlerinin acısını ve yasını yaşadıklarını söyledi.

Tiryakioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde yaşanan mayınlı saldırıda Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının şehit olmasının üzüntüsünü ve kederini yaşadıklarını bildirdi. Türkiye'nin milli birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine kast eden bölücü terör örgütünün hiç bir zaman ve hiç bir şekilde amacına ulaşamayacağını kaydeden Tiryakioğlu, menfur saldırıyı gerçekleştirenleri ve destekçilerini şiddetle kınadığını kaydetti.

Tiryakioğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Dağlıca'daki hain saldırıda, kahraman askerlerimizin şehadet haberlerinin gelmesi ulus olarak hepimizi derin üzüntüye boğdu. Acımızı ve kederimizi kelimelerle anlatmak imkansız. Ülkemizin huzur ve güvenliğini hedef alanlar, şanlı Türk bayrağımız kutsal vatan topraklarımız üzerinde dalgalandığı sürece bu emellerine hiç bir zaman ulaşamayacaklardır. Terör odaklı acı günler yaşıyoruz; şimdi millet olarak her zamankinden çok daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Provokasyonlara ve aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara karşı tedbirli olmamız lazım. Kurtuluş Savaşı'nda yedi düvele karşı koyup destanlar yazan yüce Türk milleti, aynı ruh ve azimle bu kara günlerinde üstesinden gelecektir."

Tiryakioğlu, ayrıca Doğu'da zor şartlarda görev yapan polis ve askerlere de güç, kuvvet ve sabır temennisinde bulunarak, "Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Tiryakioğlu: Şehitlerin acısını ve yasını yaşıyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER