TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yarın Muğla'ya gelecek


Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası'nın evsahipliğinde yapılacak TOBB Yönetim Kurulu toplantısı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Girişimcilik ve Kariyer Sempozyumu ile 2015-2016 akademik yıl açılışına katılmak üzere yarın Muğla'ya geliyor. Hisarcıklıoğlu'na, üniversite yönetimi tarafından fahri doktora unvanı da verilecek.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, 8 Ekim 2015 Perşembe günü, özel bir uçakla Dalaman Havaalanı'na indikten sonra Fethiye ilçesine geçecek. Önce Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, sonra Marmaris Ticaret Odası'nı ziyaret edecek. Buradan Muğla'ya geçerek Vali Amir Çiçek'i makamında ziyaret edecek olan Hisarcıklıoğlu, daha sonra MUTSO'da düzenlenecek TOBB Muğla Fen Lisesi protokolü imza törenine katılacak. Ardından Muğla Ticaret Borsası'nın yeni hizmet binasının temelini atacak. Saat 16.30'da da TOBB Yönetim Kurulu toplantısına katılacak.

Geceyi Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde geçirecek olan Rifat Hisarcıklıoğlu, 9 Ekim Cuma günü ise söz konusu sempozyum ve akademik yıl açılışına katılarak birer konuşma yapacak. Sempozyumun ardından düzenlenecek törenle Hisarcıklıoğlu'na, fahri doktora unvanı verilecek. Hisarcıklıoğlu, aynı gün özel uçakla Muğla'dan ayrılacak. CİHAN
<< Önceki Haber TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yarın Muğla'ya gelecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER