Tosfed Raid Kupa Yarışı Çorlu'da yapıldı

Tosfed Raid Kupa Yarışı Çorlu'da yapıldı

Tekirdağ Valiliği ve Çorlu Belediyesi'nin katkıları ile ilk ayağı Trakya Offroad Kulübü (TRAKOFF) tarafından organize edilen Tosfed Raid Kupa Yarışı Çorlu Önerler Mahallesi Kum Ocakları mevkiinde yapıldı.

Yarışların ilk gününde 120 km'lik raid etabında yarışçılar, organizasyon tarafından yarış günü teslim aldıkları yol notları ile öncesinde hiç tanımadıkları doğal bir etapta, hem yollarını bulmak hem de finish noktasına en hızlı şekilde ulaşmak için mücadele verdi. Türkiye'nin dört bir yanından ve yurtdışından Çorlu'ya gelerek yarışmaya katılan yarışmacılar trafiğe açık bir alanda koşulan raid yarışında, etap içerisindeki yol notlarında belirtilen kural ve hız sınırlamalarına da uyarak en hızlı dereceyi elde etmeye çalıştı.

Uzun soluklu yarışın sonunda genel klasmanda en iyi etap derecelerine sahip olan ekiplerden Ahmet Tınkır – Rafet Yılmaz ikilisi birinci, Ali Kartal – Emirhan Kartal ikilisi ikinci olurken, Mert Becce – Hakan İsen ikilisi ise üçüncülüğü elde ederek, iki gün boyunca toplamda aldıkları yüksek puanlar sayesinde kupalarına kavuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Tosfed Raid Kupa Yarışı Çorlu'da yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER