Trabzon'daki polis cinnetinde ölü sayısı 4'e çıktı


Trabzon'da dün 25 yıllık polis memuru Veli Çakı'nın getirdiği cinnet sonrası silahıyla vurduğu ve ağır yaralanan oğlu Çağatay Çakı da hayatını kaybetti. Böylece elim olayda hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Veli Çakı (51), dün evinde getirdiği cinnet sonrası eşi Gönül (50), oğlu Çağatay (26) ve kızı Tansu'yu (18) tabancayla vurduktan sonra intihar etmişti. Polis memuru ve kızı olay yerinde, ağır yaralanan eşi tedavi gördüğü hastanede vefat etmiş, oğlu ise hastanede tedavi altına alınmıştı.

Olay, dün sabah Çakı ailesinin Ortahisar ilçesi Pelitli mahallesindeki evlerinde meydana geldi. Taksim Polis Merkezi'nde görev yapan polis memuru Veli Çakı, nöbet çıkışı evine geldi. 25 yıllık polis memuru, evde kahvaltı yaptıkları sırada henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı eşiyle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Veysel Çakı, tabancasıyla eşi Gönül, oğlu Çağatay ve kızı Tansu Çakı'yı vurdu. Çakı, daha sonra tabancayı başına dayayıp intihar etti. Silah seslerini duyan komşuları, durumu güvenlik güçlerine haber verdi. Eve jandarma, polis ve sağlık ekipleri geldi. Veli Çakı ile kızı Tansu Çakı'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Savcının evde yaptığı incelemenin ardından Veli Çakı ve kızı Tansu Çakı'nın cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Ağır yaralı halde bulunan polis memurunun eşi Gönül ve oğlu Çağatay ise kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınmıştı. Gönül Çakı'nın dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Yoğun bakımda tutulan oğul Çağatay Çakı da bugün vefat etti.

Bu arada, Çakı ailesinin 4 ferdinin cenazelerinin bugün yakınlarına teslim edileceği ve toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürülecekleri öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Trabzon'daki polis cinnetinde ölü sayısı 4'e çıktı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER