Trabzon'da 1. sıraya Fenerbahçe kongre üyesi aday mı?

AKP Genel Başkan yardımcısı ve Trabzon 1. sıra milletvekili adayı olan Süleyman Soylu'yla ilgili çok ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Trabzon'da 1. sıraya Fenerbahçe kongre üyesi aday mı?

Şike sürecinde, Trabzonspor ve Fenerbahçe arasındaki kupa gerilimi hala sürerken ortaya ilginç bir iddia atıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş tarafından dile getirilen iddiaya göre Trabzon'dan milletvekili adayı olan Süleyman Soylu Fenerbahçe Kongre üyesi. 

BARIŞ YARKADAŞ DUYURDU

Katıldığı TV programında ''Sevgili Trabzonlular. AKP’nin Trabzon birinci sıra adayı Süleyman Soylu Fenerbançe kongre üyesidir.'' diyen Yarkadaş'ın iddiası şehirde tartışma konusu olurken CHP Trabzon Milletvekili adayı Av.Haluk Pekşen de aynı iddiayı tekrarladı. 
Pekşen şöyle dedi:
“Ak Partililere sesleniyorum Ak Parti aday sıralamasına bir bakın. 1. Sıra adayı Süleyman Soylu.  Süleyman Soylu ile ilgili iki önemli konu var.  Birincisi Sülayman Soylu Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi.  Fenerbahçe kongre üyesi gelip Trabzon'da AKP’lilerden  oy isteyecek.  Peki AKP’li ona ne diyecek hep beraber göreceğiz.”

SOYLU SESSİZ

Eğer iddialar doğruysa, AKP'de Teşkilattan sorumlu Genel Başkan yardımcısı olan Süleyman Soylu'nun kendi adaylığını Trabzon'dan göstermiş olması işi daha ilginç hale getirirken Soylu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı
<< Önceki Haber Trabzon'da 1. sıraya Fenerbahçe kongre üyesi aday mı? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER