TSK'dan Nusaybin ve Beytüşşebap açıklaması


Genelkurmay Başkanlığı, Mardin ili Nusaybin ilçesinde icra edilen operasyon esnasında, teröristlerle çıkan çatışmada ikisi ağır olmak üzere 5 askerin ve bir geçici köy korucusunun yaralandığını bildirdi. Yaralı iki askerin derhal helikopter ile hastaneye sevk edildiği, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, kurtarılamayarak şehit oldukları ifade edildi.
TSK'nın internet sitesinden bugün (01 Ekim) saat 11.00'de yaşanan olaya ilişkin verilen bilgide çıkan çatışmada bir teröristin de ölü olarak ele geçirildiği kaydedildi.

BİR ASKER ŞEHİT OLDU BİRİSİ YARALANDI

Aynı gün saat 11.45'de Şırnak ili Beytüşşebap bölgesinde intikal halinde olan ikmal konvoyuna teröristler tarafından El Yapımı Patlayıcı ile saldırıda bulunulduğu belirtilerek, olayla ilgili şunlar aktarıldı: "Saldırıda Kahraman bir silah arkadaşımız şehit olmuş, Kahraman bir silah arkadaşımız ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşımız derhal helikopter ile hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Bölgeye taarruz helikopter kolu ile takviye birlikler sevk edilmiş, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi maksadıyla muhtemel kaçış istikametleri ateş altına alınmış olup, bölgede operasyonlara devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, saldırılarda yaralanan Kahraman silah arkadaşlarımıza ve geçici köy korucumuza acil şifalar temenni ediyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber TSK'dan Nusaybin ve Beytüşşebap açıklaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER