Türk öğrenciler, başkanlık seçimi için ABD'ye gidiyor


Bahçeşehir Üniversitesi bünyesinde bulunan 'BAU Political Communication' programı, üniversite öğrencilerini Amerika Birleşik Devletleri'ndeki (ABD) başkanlık seçimi için başkent Washington'a götürüyor.

Yaklaşık bir yıl sonra, 8 Kasım 2016'da gerçekleşecek ABD Başkanlık seçimi için kıyasıya yarış bugünden başladı. ABD Başkan adayları, aylar öncesinden ekipleri ile iletişim stratejileri üzerinde çalışıyor. Seçim gününe kadar yapılan tüm bu planlamalar ise dünyanın en önemli uzmanları ve araştırma şirketlerinden çıkan sonuçlar ile tasarlanıyor. Bahçeşehir Üniversitesi de dünyanın en önemli başkanlık yarışının siyasal iletişim stratejilerini öğrenebilmeleri ve yerinde deneyimleyebilmeleri için 25 Ocak – 16 Mayıs 2016 tarihleri arasında üniversite öğrencilerini 'BAU Washington, D.C Political Communication' programı ile Amerika'ya götürüyor. Program Türkiye'den tüm üniversitelerin öğrencilerine açık.

BAU İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Gürgen ile BAU International University Washington DC'den Dr. Walid Phares'ın program koordinatörlüğünü yaptığı programda, siyasal iletişimde medya ilişkileri, seçmen davranışları, yaratıcı iletişim stratejileri gibi siyasal kampanyayı oluşturan tüm unsurları, gençler Washington DC'de birebir deneyimleme imkanına sahip olacak.

Program, tüm üniversite öğrencilerine açık. Aynı zamanda programa katılan ve başarıyla tamamlayan öğrencilere 'Political Communication' sertifikası verilecek. Sınırlı sayıda İletişim Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Sosyoloji ve Psikoloji öğrencilerinin katılabileceği programın son başvuru tarihi ise 21 Aralık 2015.
CİHAN
<< Önceki Haber Türk öğrenciler, başkanlık seçimi için ABD'ye gidiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER