Türkiye şehitlerine ağladı

Türkiye'nin dört bir yanına şehit ateşi düştü. Şehit cenazelerinde yine gözyaşları sel oldu.

Türkiye şehitlerine ağladı

Türkiye yine şehitlerine ağladı. Acı, Güneydoğu'dan yurda yayıldı. Operasyonlarda şehit düşen 5 vatan evladı gözyaşları içerisinde son yolculuklarına uğurlandı. Yürek yakan görüntüler;

Piyade Uzman Çavuş Raşit Atcı, Nusaybin'de bir eve döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düştü. 1 yaşında yetim kalan Rabia Begüm, annesinin kucağında katıldı babasının cenazesine. Şehit babası, asker parkası ile uğurladı oğlunu, acılı annesi ise tören boyunca gözyaşı döktü. Şehit uzman çavuş binlerce Maraşlının katıldığı cenaze töreninin ardından Bulutoğlu Mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Özel harekat polisliğine gönüllü olarak atanan şehit Komiser Yardımcısı Kubilay Er Mardin'de şehit düştü. Amasya'da son yolculuğuna uğurlanan şehidi hemşerileri yalnız bırakmadı. Şehidin emekli polis olan babası, oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öpüp gözyaşı döktü. Evin tek erkek evladı olan şehit polis, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Hakkari'de şehit düşen 2 özel harekat polisi ile 1 uzman çavuş Van'da düzenlenen askeri törenle memleketlerine uğurlandı. Henüz 23 yaşında olan Özel Harekat Polisi Yasin Boran, Hakkari'de çıkan çatışmada şehit düştü. Acı haberi Ankara'da ki ailesini yasa boğdu. Özel Harekat Polisi Murat Yatarkalkmaz da aynı çatışmada şehit düştü. 

Şehit polis memuru Murat Yatarkalkmaz Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Acılı anne Kılıçdaroğlu'nun boynuna sarılıp uzun süre gözyaşı döktü. Şehit polis kılınan cenaze namazının ardından Cebeci şehitliğinde toprağa verildi.

PKK'lıların düzenlediği bombalı saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Muammer Faruk Salgar geride 9 aylık bir bebek ve gözü yaşlı eş bıraktı. Elazığ'da binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
<< Önceki Haber Türkiye şehitlerine ağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER