Ülke değerli bir evladını kaybetti


Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesine hukuk camiası tepki gösterdi. Erzurum eski baro başkanlarından avukat Faruk Terzioğlu, Elçi'nin öldürülmesinin ülke adına büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Tahir Elçi'nin Diyarbakır'da basın toplantısı yaptığı esnada silahlı saldırıda öldürülmesi ülkede şok etkisi oluşturdu. Hukuk camiası saldırıyı kınadı. Erzurum eski baro başkanı Terzioğlu, Elçi'nin çok iyi bir hukukçu olmasının yanı sıra ülke meselelerine duyarlı bir entelektüel olduğunu da belirtti.

Saldırıda Türkiye'nin çok değerli hukukçu bir evladını kaybettiğine dikkat çeken Terzioğlu şöyle konuştu: "Tahir Bey'e rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Baro başkanları içerisinde sağ duyulu, ülke gerçeklerine vakıf, meselelere duyarsız kalmayan son derece iyi yetişmiş entelektüel bir arkadaşımızdı. Bu saldırı meslektaşımızın baro başkanlığından çok ülkede kaos çıkarmak isteyen odakların tezgahıdır. Basın açıklaması sonrası bulunduğu yerde çatışma çıkması düşündürücü. Ülke çok iyi, çok değerli bir evladını kaybetti." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Ülke değerli bir evladını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER