VakıfBank, voleybolda Fenerbahçe Grundig'i 3 - 2 mağlup etti


Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi 4. hafta maçında VakıfBank ile karşılaşan Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, rakibine 3-2 mağlup oldu. Sarı lacivertliler bu sonuçla ligdeki ilk yenilgisini aldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan mücadeleye VakıfBank Naz, Gözde, Rasic, Sloetjes, Buijs, Kübra ve Gizem (libero) ilk altısıyla başlarken, Fenerbahçe Grundig sahaya Eda, Polen, Dicle, Kim, Bosetti ve Skorupa altılısı ile çıktı. VakıfBank, müsabakanın ilk setini 22-25 geride tamamladı.

Sarı siyahlılar, müsabakanın ikinci setinde oyuna geri dönerek 25-15 ile setlere eşitliği getirdi. Teknik molalara 8-5 ve 16-12 önde girdiği sette üstünlüğünü elden bırakmayan VakıfBank, üçüncü seti de 25-22'yle almayı bildi ve setlerde 2-1'i buldu. Müsabakanın dördüncü seti ise 16-25'le Fenerbahçe'nin oldu.

Karşılaşmanın beşinci ve son setinde rakibine karşı üstün mücadele ortaya koyan VakıfBank, seti 15-6, maçı da 3-2 kazanmasını bildi.voleybolda-Fenerbahce-Grundigi-3-2-maglup-etti-1924918.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber VakıfBank, voleybolda Fenerbahçe Grundig'i 3 - 2 mağlup etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER