Vali Büyük, Aladağ ilçesini ziyaret etti


ADANA (CİHAN)- Vali Mustafa Büyük, sıkça gerçekleştirdiği ilçe gezilerini Aladağ ile sürdürdü. Vali Büyük, hayli yoğun tuttuğu programında kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet üretmedeki önemine değindi.

Beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Ünsal Bulut, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile bazı kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ile birlikte Aladağ'ı ziyaret eden Vali Büyük, ilçe belediyesi ve kamu kuruluşlarında incelemelerde bulundu, vatandaşlarla bir arayla geldi.

Aladağ ziyareti sırasında hayli geniş bir ziyaret programı gerçekleştiren Vali Mustafa Büyük, ilk olarak Kaymakam Ahmet Ziya Filizer'den brifing aldı. Daha sonra kaymakamlık binası içinde bulunan adliyeyi ziyaret eden Vali Büyük, İstanbul Adalet Sarayı'nda gerçekleştirilen menfur saldırı sonucu, Cumhuriyet Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi dolayısıyla, Cumhuriyet Savcısı Ramazan Balcı'ya, şehit savcının ailesi ve yakınları ile tüm adalet camiasına baş sağlığı diledi.

Vali Büyük, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik'i ziyaretinde, dile getirilen talep ve beklentileri not aldı. Vali Mustafa Büyük, belediyedeki temaslarının ardından beraberindeki heyetle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü, Çukurova Üniversitesi Aladağ Meslek Yüksekokulu ve Toplum Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Aladağ ve İmamoğlu ilçeleri arasında Seyhan Nehri üzerinde sulama ve enerji amaçlı olarak projelendirilen Sanibey Barajı ve Hidroelektrik Santrali'nde incelemelerde bulunan Vali Büyük, enerji konusunun önemine ve santralin tarım arazilerinin sulamasına önemli katkı sağlayacağını vurgu yaptı.

Gittiği her ilçede okulları ve öğrencileri unutmayan Vali Mustafa Büyük, bu ziyaretlerini Aladağ'da da sürdürdü. Akören ilk ve orta okullarına giden Vali Büyük, öğrencilerle sohbet etti. Vali Büyük, daha sonra okulda oluşturulan kütüphanenin açılışını gerçekleştirdi.
CİHAN
<< Önceki Haber Vali Büyük, Aladağ ilçesini ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER