Vali Çiçek, bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu


Muğla Valisi Amir Çiçek, Kurban Bayramı dolayısıyla kamu kurumları ve bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret ederek bayramlaştı.

Ziyaretlere, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Yavuz Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Menteşe Kaymakam Vekili Vali Yardımcısı Kamil Köten, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş ve Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak da hazır bulundu. Vali Çiçek ilk olarak, Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Mehmet Akkuş, Yönetim Kurulu Üyesi E.Albay Sezai Kanlıyer ile şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınları tarafından karşılanan Vali Çiçek, "Bu vatan için en değerli şeyini, canını veren şehitlerimizin yakınlarına, gazilerimize ve gazi yakınlarımıza bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hassasiyetle ne yapılması gerekiyorsa yapacağımızdan emin olun." dedi.

Sonrasında Düğerek E Tipi Kapalı Cezaevi'ne geçen heyet, burada kalan tutuklu ve hükümlüler ile nöbet tutan askerlerle bayramlaştı. Vali Çiçek ve beraberindeki heyet, askerlerle bir süre sohbet edip İl Jandarma Komutanlığını ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Buradan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçen heyeti, Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Rıza Murat Himoğlu karşıladı. Genel Sekreter Himoğlu tarafından yapımı devam eden hastanenin son durumu hakkında kısa bir brifing verildi.

Vali Amir Çiçek ve beraberindeki heyet, hastalarla bayramlaşmasının ardından Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevindeki programda konuşma yapan Vali Çiçek, "Bayramlar birlikte güzeldir Bayramlar dayanışma, birlik ve sevgi zamanıdır. Muğla'nın en büyük ailesine yeni katılanlar görüyorum. Koruma ve bakım altındaki çocuklarımız, sevgi evlerindeki çocuklarımız ile huzurevinde kalan yaşlılarımız bir arada. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Vali Çiçek, bayramlaşma ziyaretlerinde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER