Varda köprüsünde festival düzenleniyor

Varda köprüsünde festival düzenleniyor

Adana'nın Karaisalı ilçesinde yapılacak zengin aktivitelerle dolu 'İbex Fest Varda' etkinliğine katılmak isteyenler için 17 Ekim Cumartesi günü Uğur Mumcu meydanından ücretsiz otobüs kaldırılacak.

İbex Fest'in bu seferki durağı tarihi özellikleriyle dikkat çeken Karaisalı ilçesinde bulunan Varda mıntıkası oldu. Festival Sözcüsü Buket Hastürk, tüm vatandaşları Karaisalı'daki Karapınar Parkı'nda ücretsiz yapılacak festivale çağırdı. Sedna Kültür Sanat Derneği, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanlığı ve Adana İli Başkanlığı tarafından hazırlanan, birçok STK tarafından da desteklenen İbex Fest'in örnek teşkil ederek ilçelere göre isimlendirerek son hızıyla çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Hastürk, şöyle konuştu: "Adana ekstrem spor ve doğa sporlarının kültürlerini farklı bir bakış açısıyla gösteriyoruz, bu etkinlikler ile de bölgesel tanıtımlar yapıyoruz. Festival ekibi olarak Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Cumhuriyet, fikren, ilmen ve bedenen kuvvetli yüksek seviyeli muhafızlar ister' sözü ile motive oluyoruz, enerjimizi gençlere ve her yaştaki kitleye aktarıyoruz. Bizler bu çalışmalarımızda insanlığa, bölgelere armağanlar ile gelecek olan nesillere güzel izler bırakmak istiyoruz. Adana'nın Karaisalı ilçesinde ücretsiz ve halka açık bir şekilde yapacağımız İbex Fest. Varda festivaline tüm halkın katılımı ile birlikteliğin ne kadar güzel olduğunu göstermek istiyoruz."

Hastürk, festivale katılmak isteyen vatandaşların festival alanına ulaşım için 17 Ekim Cumartesi günü saat 09.00'da kent merkezindeki Uğur Mumcu Meydanı'nda toplanmaları gerektiğini bildirdi. Festival aktivitelerine katılım ve ücretsiz çadırlar için festivalin 'İbex Fest Varda' isimli etkinlik sayfasındaki formu doldurmak yeterli. CİHAN
<< Önceki Haber Varda köprüsünde festival düzenleniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER