Vatandaş ihbar etti, polis 11 bin paket kaçak sigara yakaladı


Bursa'da, vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, Demirtaşpaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinde yaptıkları aramalarda çeşitli markalarda 11 bin 50 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Demirtaşpaşa Mahallesi'ndeki bir işyerinde kaçak sigara olduğu ihbarı üzerine harekete geçti. S:ş.'ye ait olduğu öğrenilen işyerinde yapılan aramada çeşitli markalarda toplam 11 bin 50 paket kaçak sigara ve çeşitli markalarda 27 şişe alkollü içecek elde edildi. Emniyete götürülen şüpheliyle ilgili soruşturma başlatıldı.

'ŞİRKET SAHİBİYİM' DEDİ 50 BİN LİRALIK ÇEKLE KAÇTI
Öte yandan Uludağ Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden M.P. ve N.B., mal almak için gittikleri işyerinde kendisini şirket yetkilisi olarak tanıtan bir kişi tarafından 50 bin lira dolandırıldıklarını söylediler. Olayla ilgili ifade veren M.P., "Mal almak için gittiğimiz işyerinde kendisini şirket yetkilisi olarak tanıtan İ.A.'dan aldığımız mal karşılığında 4 adet 50 bin liralık çek verdik. Bu şahıs, çekleri kontrol etmek amacıyla gitti. Aradan geçen zamana rağmen gelmeyen şüpheli kişi bizi dolandırdı." dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Vatandaş ihbar etti, polis 11 bin paket kaçak sigara yakaladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER