Vatandaşlar, şehitliği ziyaret ederek dualar okudu


Kurban Bayramı arifesinde Yozgat'ta şehit yakınları ve vatandaşlar, şehitliği ziyaret ederek şehitler için dualar okudu.

Şehitlerin kabirlerine gül ve karanfil bırakan vatandaşlar şehitler için dua etti. Van'da Uzman Çavuş olarak görev yaptığını belirten Kürşat Sarıtaş, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Onlar bizim için, bu ülke için canlarını feda etti. Ben de güneydoğuda görev yapıyorum. Bayramda ailemle olmak için izinli geldim. Bugün de bayram arifesinde olduğumuz için annem ve kızımla şehitlerimizi ziyarete geldik, onlar için dua ediyoruz. Allah mekanlarını cennet etsin." dileğinde bulundu.

Şehitliği ziyaret eden Mehmet Coşar da aynı ifadeleri kullanarak, "Bayram arifesi dolayısıyla şehitliğe ziyarete geldim. Her yıl Ramazan ve Kurban bayramları arifesinde mutlaka buraya gelmeye çalışıyorum. Şehitlerimiz bu vatan uğruna, bayrak uğruna gözlerini kırpmadan şehadet şerbetini içti. Onların asla haklarını ödeyemeyiz. Bunun için en azından kabirlerini ziyaret ederek onlara bir dua okumaya çalışıyoruz." diye konuştu.
Vatandaslar-sehitligi-ziyaret-ederek-dualar-okudu-1896043.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Vatandaşlar, şehitliği ziyaret ederek dualar okudu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER