Yandaş yazarlardan Arınç'a ağır hakaret

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yaptığı açıklamalar, yandaş gazetelerin yazarlarını öfkelendirdi. Bazı yazarlar tepkinin dozunu kaçırıp Arınç'a hakaret yağdırdı.

Yandaş yazarlardan Arınç'a ağır hakaret

Yeni Akit gazetesinin Yazarı Mehtap Yılmaz, köşe yazısında Arınç'a ağır hakaretlerde bulundu. Yılmaz, yazısında ismini vermediği Arınç'ın "Çınarın gölgesinde gün görmemiş ne kadar sır varsa ortaya dökerim" ifadelerini köşesine taşıdı. Ardından "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koynunda beslediği yılanlar!" başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koynunda beslediği ne kadar yılan varsa, alayı “puslu havalarda kafa kaldırıp tıslamaya başlıyor.” Çevresinde ne kadar Brutüs varsa, AK Parti türbülansa girsin de, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı sırtından vursun diye haince bekleşiyor. Eteklerinde ne kadar taş varsa döküyor… “Çınarın gölgesinde gün görmemiş ne kadar sır varsa ortaya dökerim haaaa” diye parmak sallaya sallaya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tehdit ediyor! Aba altından sopa gösteriyor. Yaşına başına bakmıyor…Düştüğü durumu fark etmiyor. Allah’tan korkmuyor, kuldan utanmıyor. İlle de rövanş, ille de intikam istiyor. Beştepe’yi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dar etmek için elinden geleni ardına koymuyor."

STAR YAZARI DA ARINÇ'I HEDEF ALDI

Star Gazetesi Yazarı Hasan Öztürk ise bugünkü köşesinde Arınç'ı hedef aldı. "Arınç'ın ipiyle kuyuya inenler" başlıklı yazısında Öztürk şu ifadeleri kullandı: 

Peki Arınç niye konuştu?

Çünkü, başbakanlığı kendisine layık görüp, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Ahmet Davutoğlu’nu tercih etmesini hazmedemedi.

Çünkü, 12 Eylül 2015’teki Ak Parti Kongresi’nde umduğunu bulamadı.

Çünkü, 7 Haziran’dan sonra koalisyon kurulacağına; böylece Erdoğan’ın önünün kesileceğine inanıyordu.

Çünkü, 1 Kasım’dan sonra bu inancının ham hayal olduğunu gördü.

Çünkü, uğurlarına “cübbe giymeyi düşündüğü” Paralel Yapı’ya can suyu verip can simidi atmak istedi.

Ve uzun zamandır dişlerini sıkarak beklemekten bunalıp, sabırsızlık yapıp, öç almaya kalkıştı.

YENİ ŞAFAK YAZARINDAN TUZLUK BENZETMESİ

Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Hikmet Genç ise Hüseyin Çelik, Bülent Arınç, Sadullah Ergin ve Suat Kılıç'ın fotoğraflarını yan yana getirip sosyal medya hesabından paylaştı.





<< Önceki Haber Yandaş yazarlardan Arınç'a ağır hakaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER