Yangın işyeri çalışanlarını sokağa döktü


Kadıköy'de bir iş yerinin mutfak bölümünde çıkan yangın, korku ve paniğe neden oldu. İş yeri çalışanlarını sokağa döken yangının mutfak tüpünden çıktığı belirtildi.

Yangın saat 10.30 sıralarında Kozyatağı Mahallesi Değirmen Sokak'taki 5 katli binanın 4. katında çıktı. Bir firmanın muhasebe işlerinin yürütüldüğü dairenin mutfak bölümünde başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Bu sırada iş yerindeki çalışanları çevredeki vatandaşların da yardımıyla dışarıya çıkartıldı. Alevlere yangın tüpleriyle müdahale eden vatandaşlar başarılı olamayınca itfaiye ekiplerine haber verildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Görgü tanıkları yangının mutfak tüpünden çıktığını söyledi. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

İTFAİYE GÖREVLİSİ ZOR ANLAR YAŞADI

Bu arada, yangın merdivenine çıkarak alevlere müdahale etmeye çalışan bir itfaiye görevlisi ölümden döndü. Yangın merdiveni ile merdivenin ucundaki sepet arasında sıkışan görevliyi vatandaşlar fark ederek bağırdı. İkazlar üzerine durumu fark eden araç operatörü sepeti normale çevirdi. Yaralanmaktan son anda kurtulan itfaiye görevlisi tepkisini ellerini açarak gösterdi. CİHAN
<< Önceki Haber Yangın işyeri çalışanlarını sokağa döktü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER