Yangın merdiveni boşluğuna düşen yaşlı adam duvar delinerek kurtarıldı

Yangın merdiveni boşluğuna düşen yaşlı adam duvar delinerek kurtarıldı

Erzurum'da 5 katlı bir apartmanın yangın merdiveni boşluğuna düşen 74 yaşındaki işçi emeklisi, itfaiye ekipleri tarafından düştüğü yerden duvar delinerek kurtarıldı.

Palandöken ilçesi Yunus Emre Mahallesi Erdaş Evler'de sabah saatlerinde yaşanan olayda, 2. kattaki evinin yangın merdivenlerine yerleştirdiği eşyalarını çıkartmak isteyen Halil Kerici dengesini kaybederek düştü. Kızının ve eşinin çığlıkları arasında düştüğü yerde mahsur kalan yaşlı adamı kurtarmak için olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ve İtfaiye ekipleri seferber oldu. Zemin kat havalandırma boşluk duvarını yıkan itfaiye ekipleri yaşlı adama ulaştı. Daha sonra 112 ekipleri Kerici'ye düştüğü yerde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra sedye ile çıkarttı. Ambülansa konulan yaşlı adam Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne gönderildi. Kerici'nin düşme sonucu vücudunda kırıkların oluştuğu ancak genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Görgü tanıkları, Halil Kerici'nin 2. kattaki evinin yangın merdiveninden eşya çıkartmak istediği esnada dengesini kaybederek düştüğünü ifade ettiler. CİHAN
<< Önceki Haber Yangın merdiveni boşluğuna düşen yaşlı adam duvar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER