Yaralı Uzman Çavuş: İyileşir iyileşmez görevimin başına döneceğim


Şırnak'ın Cizre ilçesinde devriye attıkları sırada keskin nişancı tarafından kolundan vurulan ve tedavisinin ardından Ereğli ilçesine bağlı Öğberler köyünde istirahat eden Uzman Çavuş Ekrem Erdoğan, iyileştikten sonra yeniden görevinin başına döneceğini söyledi.

Saldırı anında ve sonrasında yaşananları anlatan Uzman Çavuş Ekrem Erdoğan "12 Ocak'ta sokakta ilerlerken keskin nişancının açtığı ateş sonucu kolumdan yaralandım. Yaralandığımı 3-4 dakika sonra kolumun kanadığını ve ağrıdığını fark edince anladım. Çatışmalar bölgede hep oluyor. Biz bire bir çatışmaya girmedik. Zaten hep evlerden ateş açıyorlar. Tuzaklarda kuruyorlar. Biz gerçekten gurur verici bir iş yapıyoruz. Yanımızda arkadaşlarımız şehit oluyor. Şehit oldukları için seviniyoruz ama onları kaybettiğimiz için üzülüyoruz. Çünkü orada arkadaşlık yok, kardeşlik var. Dostluk var, kardeşlik var." dedi.

"TERÖRİSTLERİN İŞKENCE GÖRDÜKLERİ HABERLERİ YALAN"

Teröristlerin teslim olduktan sonra işkence gördükleri haberlerini yalanlayan ve teröristlere teslim olun çağrısında bulunan Erdoğan, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir. Teslim olsunlar ve bu haksız davalarından vazgeçsinler. Çünkü, hiçbir yere varamazlar. Türk Silahlı Kuvvetleri göreve her zaman hazır. Bende iyileşir iyileşmez arkadaşlarımın yanına dönüp, görevimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim." diye konuştu.

Uzman Çavuş Ekrem Erdoğan'ın emekli babası Mehmet Erdoğan da oğlu ile gurur duyduğunu ve yaşanan çatışmaların bir an önce son bulmasını istedi. CİHAN
<< Önceki Haber Yaralı Uzman Çavuş: İyileşir iyileşmez görevimin... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER