Yasin Topçu: İçinde olmaktan şeref duyulacak yer saraylar değil, zindanlardır


İranlı Reza Zarrab ve bakan çocuklarının şüphelileri arasında yer alan 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarını yapan emniyet müdürlerin Yasin Topçu, bugün gözaltına alındı. Topçu, gözaltına alınmadan saatler önce Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Beni 17 Aralık'ın 2. yıl dönümünde dışarıda tutmazlar. Valizim hazır, 2 -3 aydır bekliyorum." dedi.

Geçtiğimiz yıl da gözaltına alınıp serbest bırakılan Yasin Topçu'nun paylaşımı şöyle: "Ülkemizde hak hukuk gasbı o kadar rutin hale gelip kanıksandı ki, bu tepkisizlik maalesef yeni hukuksuzluklara çanak tutuyor. Namuslu dürüst bir çok insandan 'yakında bizi de alırlar mı acaba' gibi endişe cümleleri duyuyorum.

Kimi neden alırlar ya da almazlar bilemem ama iktidarın son 2 yıldır yürüttüğü algı operasyonlarının zamanlamasını eğer iyi okuyabildiysem; beni 17 Aralık'ın 2. yıl dönümünde dışarıda tutmazlar, bir hafta veya 10 gün içinde kesin alırlar diye düşünüyorum. Valizim hazır, 2 -3 aydır bekliyorum.

Hukuksuzların zirvede olduğu, namuslu insanların bir bir tutuklandığı bir memlekette, içinde bulunmaktan en çok şeref duyulacak yer sanırım saraylar değil, zindanlardır.

Her şey Allah'tan. Hayırlısı olsun diyelim." CİHAN
<< Önceki Haber Yasin Topçu: İçinde olmaktan şeref duyulacak yer saraylar... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER