Yayıncısı, okuru ve yazarıyla İzmir Kitap Fuarı 20 yaşında!

18-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan İzmir Kitap Fuarı, 20 yıldır olduğu gibi bu senede Kültürpark içinde, yayıncısıyla, okuruyla, yazarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Yayıncısı, okuru ve yazarıyla İzmir Kitap Fuarı 20 yaşında!

400 yayınevinin ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenecek olan İzmir Kitap Fuarında söyleşi, şiir dinletileri, panel ve çocuk etkinlikleriyle birlikte 150 kültür etkinliği düzenlenecek. 

Her yıl olduğu gibi bu yılda İzmir Kitap Fuarına katılacak olan Kaynak Kültür Yayın Grubu, edebiyattan dini ilimlere, çocuk yayıncılığından, yabancı eser tercümesine ve periyodik yayınlara kadar geniş bir yelpazede bulunan güzide eserlerini sergiliyor. Kaynak Kültür Yayın Grubu, Kuşak Yayınları, Muştu Yayınları olmak üzere üç ayrı stant kuracak ve 1500 çeşit kitap ile İzmirli kitapseverlerle buluşacak. 

Işık Yayınları, Nil Yayınları, Şahdamar Yayınları, Kaynak Yayınları, Yitik Hazine Yayınları, Define Yayınları, Muştu Yayınları ve Kuşak Yayınlarını bünyesinde barındıran Kaynak Kültür Yayın Grubu, ayrıca yabancı yayınlar alanında da Kaynak PublishinGroup adıyla altı ana dildeki yayınevi ile faaliyette bulunuyor.


<< Önceki Haber Yayıncısı, okuru ve yazarıyla İzmir Kitap Fuarı 20... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER