Yenimahalle Belediyesi 653 bin çağrıyı cevapladı


Yenimahalle Belediyesi 2012 yılında faaliyete geçirdiği 'Çağrı Merkezi' ile memnuniyetin adresi olmaya devam ediyor.

Yaklaşık olarak 3 yıldır hizmet veren ve 600 binin üzerinde çağrıyı cevaplandıran merkez, her işlemi mutlaka sonuçlandırıyor. Süreli işlemlerde vatandaşları arayıp bilgi veren çağrı merkezi çalışanları, 11 kişilik ekiple 7 gün 24 saat kesintisiz çalışıyor.
Kurulduğu günden bu yana 653 bin 850 ilçe sakini, Çağrı Merkezi aracılığı ile belediye hizmetleri hakkında bilgi aldı, borç bilgilerini sorguladı, ödemelerini ne zaman ve nerede yapacaklarını öğrendi ve evraklarını takip etti.

Profesyonel hizmet anlayışıyla tüm çağrıların tek elde toplandığı merkezde çağrıların elektronik ortamda izlenmesi sağlanıyor. Günde ortalama 400 çağrının geldiği merkezde, hızlı çözüm üretme, sorunun giderilmesi ve vatandaşa gerekli durumlarda ulaşarak cevapların iletildiği sistemle vatandaş memnuniyetinin ölçümü de yapılabiliyor.

İnsan odaklı hizmet anlayışıyla çalıştıklarının altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Amacımız Yenimahallelilerin en iyi şekilde hizmet alması ve karşılaştıkları sorunlara anında çözüm bulunması. Mahalle sakinlerimiz belediyeye 444 93 64 - 526 26 26 ve 343 30 00 numaralı çağrı merkezi sayesinde bir telefon kadar yakın. Bunun için arkadaşlarımız özveriyle çalışıyor. Hepsini kutluyorum." dedi.

CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle Belediyesi 653 bin çağrıyı cevapladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER