12.12.12de 112 Dev Eser Milletimizin Hizmetinde

12.12.12de 112 Dev Eser Milletimizin Hizmetinde -Malatyadaki Turgut Özal ve Recai Kutan Barajları ile Derme Çerkez Yazısı Sulaması hizmete açıldı


MALATYA (A.A) - Malatyadaki Turgut Özal ve Recai Kutan Barajları ile Derme Çerkez Yazısı Sulaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın telekonferans yöntemi ile katıldığı törenle hizmete açıldı.
     8. Cumhurbaşkanı Turgut Özalın adı verilen Kapıkaya Barajındaki açılış törenine Malatya Valisi Vasip Şahin, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mücahit Fındıklı, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve öteki ilgililer katıldı. Törende, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katıldığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığının 12.12.2012 tarihine özel olarak 12.12.12de 112 Dev Eser Milletimizin Hizmetinde adıyla Ankara Voleybol Federasyonu Spor Salonunda gerçekleştirdiği açılış törenine telekonferansla bağlanıldı.
     Ardından Turgut Özal ve Recai Kutan Barajları ile Derme Çerkez Yazısı Sulamasının açılışı yapıldı. Açılışta Turgut Özal Barajının sulama kanalından ilk su akıtıldı.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber 12.12.12de 112 Dev Eser Milletimizin Hizmetinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER