13. Altın Safran Belgesel Film Festivali

13. Altın Safran Belgesel Film Festivali -Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy: -Son aylarda AAnın yurt dışı örgütlenmesinin güçlenmesi, dünya çapında etkin hale gelmesi bizim etkinliklerimizin tanıtımına önemli katkıda bulunacak


KARABÜK (A.A) - Anadolu Ajansı (AA), bu yıl 13. düzenlenecek Altın Safran Belgesel Film Festivalinin basın sponsoru oldu.
     Kurumlar arasında imzalanan protokolle, AA, 21-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 13. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivalinde düzenlenecek etkinlikleri bir çok dile çevirerek dünyaya ve Türkiyeye duyuracak.
     Festival Komitesi ve Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yaptığı açıklamada, AAnın basın sponsoru olmasını çok önemsediklerini söyledi.
     AAnın basın sponsorluğunun, kendilerini hedeflerine daha kolay ulaştıracağını vurgulayan Aksoy, şöyle konuştu:
     AAnın 100. yıl vizyonu kapsamında dünyanın ilk 5 ajansı içinde yer alma hedefine ulaşmak için yaptığı çalışmalar hepimizi gururlandırıyor. Festivalimiz uluslararası. Festivalimize bir çok ülkeden katılım oluyor. Festivalimizin dünyaya açılması çok önemli. Son aylarda AAnın yurt dışı örgütlenmesinin güçlenmesi, dünya çapında etkin hale gelmesi bizim etkinliklerimizin tanıtımına önemli katkıda bulunacak. Hem kentimizi, hem bölgemizi tüm dünyaya tanıtmak istiyoruz. AAnın katkısıyla bunu başaracağımıza inanıyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler/Ömer Erim Baştimar
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber 13. Altın Safran Belgesel Film Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER