3. Ulusal Biyosidal Kongresi

3. Ulusal Biyosidal Kongresi -Kongreye katılan akademisyenlere yönelik Sıra gecesi etkinliği düzenlendi


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada düzenlenen 3. Ulusal Biyosidal Kongresi için gelen akademisyenler için sıra gecesi düzenlendi.
     Belediye Basın Bürosundan yapılan açıklamaya göre, Harran Üniversitesinin (HRÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongre için Türkiyenin farklı kentlerinde gelen akademisyenler onuruna Belediye tarafından Sıra gecesi organize edildi.
     Belediye Sıra Gecesi ekibinin söylediği türküler eşliğinde eğlenen akademisyenlere, yöresel yemekler ve çiğköfte ikram edildi.
     3. Ulusal Biyosidal Kongresi Başkan Yardımcısı ve HRÜ öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Şahin Toprak, kongrenin kentte gerçekleştirilmesini sağlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:
     Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan bilim adamları, Şanlıurfada katıldıkları sıra gecesinde gönüllerince eğlenme fırsatı yakalayıp, stres attı. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı gecede konuklarımızla doyasıya eğlendik ve yöresel mutfağımızdan ikramlarda bulunduk.
     Akademisyenler de organizasyondan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
     Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve HRÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu ile çok sayıda akademisyen katıldı.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber 3. Ulusal Biyosidal Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER