30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı -Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özdemir: -Milleti ile bütünleşen Türk Ordusu, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının liderliğinde bu destanı yazmış ve bizlere armağan etmiştir


GAZİANTEP (A.A) - Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir, yayımladığı mesajla 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
     Özdemir, yayımladığı kutlama mesajında, 30 Ağustos Zaferinin, milletin bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz bir anıtı olduğunu belirtti.
     Özdemir mesajında şunları kaydetti:
     Bu zafer, milletimizin fedakarlık ve kahramanlığının bir göstergesi olmakla kalmamış, birlik ve beraberliğimizin ne kadar büyük ve sarsılmaz olduğunu da ortaya koymuştur. Milleti ile bütünleşen Türk Ordusu, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının liderliğinde bu destanı yazmış ve bizlere armağan etmiştir. Dünya sahnesinde günümüzde de çeşitli mücadeleler ve savaşlar devam etmektedir. Küreselleşen dünyada milletlerin var olmaları, bağımsızlıklarını ve bütünlüklerini korumaları ve bilgi toplumu temelinde yapılanmaları, başta eğitim, ekonomi ve sanayi olmak üzere toplumu bilgi temelinde inşa etmelerine bağlı görünmektedir.
     Özdemir, Hasan Kalyoncu Üniversitesinin ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması, bölgesinde güç ve dünyada aktör olabilmesi için elinden geleni yapmaya çalıştığını ve eğitimi hayat boyu bir süreç olarak gördüğünü ifade etti.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber 30 Ağustos Zafer Bayramı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER