Abide Köprülü Kavşak projesi

Abide Köprülü Kavşak projesi -Şantiye Başmühendisi Serdar Arıcı: -Projenin planlanan süreden önce bitirileceğini tahmin ediyoruz


ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfada yapımına bir süre önce başlanan Abide Köprülü Kavşak projesinde çalışmaların planlanan süreden önce bitirilmesi öngörülüyor.
     Şantiye Başmühendisi Serdar Arıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentin en önemli kavşaklarının biri olan Abide Kavşağının temelinin 20 Nisanda, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelikin de katıldığı törenle atıldığını hatırlattı.
     Projeyle ilgili çalışmalara kısa sürede başladıklarını ve hızla devam ettiklerini aktaran Arıcı, şu anda bölgede temel atma çalışmalarının gerçekleştirildiğine işaret ederek, şöyle devam etti:
     Temellerin şu anda yüzde 35ni atmış durumdayız. Projenin planlanan süreden önce bitirileceğini tahmin ediyoruz. Çalışmalar, şehrin merkezinde olduğu için biraz yavaş ilerliyor gibi görünebilir. Kentin trafiğinin yoğun olarak aktığı bölgede çalışıyoruz. Altyapı ve diğer tesisatlar kavşak inşaatının yapıldığı bölgeden geçiyor.
     Serdar Arıcı, trafik konusunda sıkıntı yaşanmaması için kavşağın ortasından tek yön olarak ulaşım sağlandığını, birkaç gün içerisinde bölgeyi çift yönlü olarak trafiğe açacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Abide Köprülü Kavşak projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER