Adalet Sizsiniz tiyatro oyunu sahnelendi

Adalet Sizsiniz tiyatro oyunu sahnelendi


ANTALYA (A.A) - Rutkay Aziz ve Taner Barlasın birlikte sahnelediği Adalet Sizsiniz adlı tiyatro oyununu Antalyalılarla buluştu.
     Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığının organizasyonunda gerçekleşen, Türk tiyatrosunun usta oyuncuları Rutkay Aziz ve Taner Barlasın rol aldığı Adalet Sizsiniz adlı oyun, Antalya Kültür Merkezinde sahnelendi. Oyunu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Arı da izledi.
     Oyunun ardından sanatçılara çiçek vererek kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, Antalya halkına kültür ve sanat etkinliklerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Akaydın, Bu salon 10 gün içinde 4 büyük etkinlik yaşadı. Fakat bu hepsinden farklıydı dedi.
     Ümit Denizerin kaleme aldığı, tek perdelik tiyatro oyunu MÖ 5. yüzyılda Atinada, 500ler Meclisinin ölüme mahkum ettiği ünlü düşünür Sokrates, 1633 yılında Roma engizisyonunun müebbet hapse mahkum ettiği bilim adamı Galileo ile 1927 yılında Bostonda adaletin sahte tanıklarla ölüme mahkum ettiği iki İtalyan göçmen işçinin hikayelerini anlatıyor.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Adalet Sizsiniz tiyatro oyunu sahnelendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER