Ağrının Yarınları Emniyette projesi

Ağrının Yarınları Emniyette projesi -Proje kapsamında Ağrının dezavantajlı bölgelerinde bulunan 12 ortaokuldan oluşturulan 12 futbol takımı arasında turnuva düzenlenecek


AĞRI (A.A) - Ağrı Emniyet Müdürlüğü tarafından Ağrının Yarınları Emniyette adlı proje hayata geçirildi.
     Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığınca, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında desteklenen ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ve kentin dezavantajlı bölgelerinde bulunan 12 ortaokuldan oluşturulan 12 futbol takımı arasında turnuva düzenlenecek.
     Ağrı İl Emniyet Müdürü Bayram Çoşkun, bir halı sahada düzenlenen programda, asayiş ve güvenlik hizmetlerini icra ederken, bir taraftan da huzuru sağlayacak, alt versiyonlarını temin etmeye çalıştıklarını belirtti.
     Çocukları risk unsurlarından, kötü alışkanlıklardan kurtarmanın en güzel yollarından birinin spor olduğunu vurgulayan Çoşkun, Eğer gençlerimiz enerjilerini güzel şekilde güzel ortamlarda atarlarsa hayata bakış açıları da güzel olur dedi.
     Projesi kapsamında sosyal imkanı fazla olmayan öğrencilerden 12 futbol takımı oluşturularak, futbol turnuvası düzenlediklerini belirten Çoşkun, Oluşturulan bu 12 takım kendi aralarında müsabakalar yapacak. Bu 12 takım arasından seçilecek 12 yetenekli sporcumuz önümüzdeki yaz ayında İstanbulda büyük kulüplerimizin temsilcilerinin de katıldığı bir ortamda kamp yapacaklar diye konuştu.
     Programda Ağrı Müftüsü İzani Turan, dua okudu. Futbol turnuvası Emniyet Müdürü Çoşkunun başlama vuruşu yapmasıyla start aldı.
     Ayırca proje kapsamında turnuvaya katılan 120 çocuğa forma ve futbol ayakkabısı hediye edildi.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrının Yarınları Emniyette projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER