Akıllı Dokunuş Projesi

Akıllı Dokunuş Projesi


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki tüm ana cadde, bulvar ve kavşaklar Akıllı Dokunuş Projesi ile yeniden düzenlenirken, hem trafik akışının rahatladığı, hem de farklı peyzaj uygulamalarıyla kentin görsel güzelliğe kavuştuğu bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, yazılı açıklamasında Akıllı Dokunuş Projesi kapsamında kavşakları yeniden düzenlediklerini belirterek, yeni bulvarlar da açtıklarını belirtti.
     Trafiğin rahatlaması için 18 köprü yaptıklarını bildiren Aldırmaz, Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde bugüne kadar olarak gerçekleşen uygulamalarla trafik oldukça rahatlamıştır ifadeleri kullandı.
     Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin Çukurova Üniversitesi kavşağındaki Mithat Özsan Bulvarını genişletme uygulaması başlattığını bildiren Aldırmaz, şunları kaydetti:
     Bilindiği üzere bu bulvarımız, Çukurova Üniversitesi, Balcalı Hastanesi, Baraj Caddesi ile PTT Evleri Yeşil Bulvarı kullanan araç sürücülerinin yoğun olarak kullandığı bir bulvar. Burası yapılırken, günümüz araç trafiğine göre planlanmadığı için zaman zaman tıkanmalar meydana gelmekteydi. Mithat Özsan Bulvarındaki genişletme çalışmalarımız tamamlandıktan sonra trafik sorunu tamamen ortadan kalkacaktır.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Akıllı Dokunuş Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER