Alkol ve Uyuşturucu Bağımlılığı Aileleri Parçalıyor

Alkol ve Uyuşturucu Bağımlılığı Aileleri Parçalıyor toplantısı


ZONGULDAK (A.A) - Alkol ve Uyuşturucuyla Mücadele Derneği tarafından Alkol ve Uyuşturucu Bağımlılığı Aileleri Parçalıyor konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda, alkol ve uyuşturucuyla topyekun mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.
     Bağımlılıkla mücadelenin hem eğitim hem aile yönü olduğunu dile getiren Özdemir, şunları kaydetti:
     İşin içinde olmadığım için bilemiyorum ama hissediyorum. Çünkü ben de zamanında sigara içiyordum. Çok kolay atlatılacak bir şey değil. Bağımlılık çok kötü bir alışkanlıktır. Bu dernek güzel düşünceler etrafında kurulmuştur. Derneğimize kamu ve sivil toplum kuruluşları olarak katkıda bulunmamız gerektiğine inanıyorum. Derneğe hem eğitim hem de aile yönü ile destek verilmesi gerekir. Derneğin yaşaması bizim desteklerimiz ile olacaktır.
     Dernek Başkanı Necdet Özkan da bağımlılık konusunda 3 yıldır aktif şekilde çalıştıklarını belirterek, Biz insanlarımızı bağımlılıktan kurtarmak için çabalıyoruz. Ben 40 yıl boyunca alkol bağımlısıydım. Sonra bıraktım. Şimdi de insanlarımızı bu kötülükten nasıl uzak tutarız diye mücadele veriyoruz. Alkol bağımlılığı en kötü hastalıktandır. Bırakmak kolay olabilir. Onun için böyle durumda olan insanlarımıza ulaşmalıyız diye konuştu.
    
     Muhabir: İdris Köle
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Alkol ve Uyuşturucu Bağımlılığı Aileleri Parçalıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER