Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi

Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi -AA Sivas Bölge Müdürü Coşkunu ziyaret eden Yeşilay Şube Başkanı Akın, proje hakkında bilgi verdi


SİVAS (A.A) - Yeşilay Sivas Şube Başkanı Bülent Akın, Anadolu Ajansı (AA) Sivas Bölge Müdürü Cemal Coşkunu ziyaret ederek, Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi hakkında bilgi verdi.
     Akın, Yeşilay Sivas Şube Başkanlığı olarak İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının hibe programı kapsamında hazırladıkları Ben Bağımlı Olmayacağım Projesinin onaylanarak uygulamaya konulduğunu ifade etti.
     Proje kapsamında insan hayatını olumsuz etkileyen zararlı alışkanlıklar, bağımlılık yapan ve kişilerin hayatının baharında ölümüne sebep olan uyuşturucu, alkolle ilgili seminerler düzenleyeceklerini anlatan Akın, seminerlerin 100 eğitimci tarafından verileceğini belirtti.
     Okullarda saha çalışmaları yapılacağını da aktaran Akın, proje tamamlandığında bilgili ve bilinçli bireylerin artacağını, aynı zamanda zararlı alışkanlıklardan, madde bağımlılığından uzak duran sağlıklı bir nesilin oluşmasına katkı sağlamış olacaklarını kaydetti.
     Coşkun ise ziyaretinden dolayı Akına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ben Bağımlı Olmayacağım Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER