Bir hediyelik eşya al, Ereğliyi an

Bir hediyelik eşya al, Ereğliyi an yarışması


ZONGULDAK (A.A) - Ereğli Kent Konseyi Başkanı Nalan Selvi Köseoğlu, Bir hediyelik eşya al, Ereğliyi an yarışması düzenlediklerini bildirdi.
     Köseoğlu, düzenlediği basın toplantısında, ilçenin temel sorunlarının çözümü noktasında çeşitli toplantılar ve etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyledi.
     Ereğlinin tanıtımına katkı sağlaması açısından Bir hediyelik eşya al, Ereğliyi an sloganıyla yarışma düzenlendiklerini ifade eden Köseoğlu, şöyle konuştu:
     Amacımız Ereğlinin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerini temel alan tasarım örnekleri ile yöreyi tanıtan hediyelik eşyaları üretmektir. Yarışmaya isteyen herkes Türkiyenin herhangi bir yerinden katılabilir. Yarışmacılar, toprak, taş, maden ve metal, ağaç ve diğer bitkisel, gıda, hayvansal, tekstil ürünleri, yöresel oyuncaklar, altın hariç diğer malzemelerden yapılan takılar ve diğerleri gibi istedikleri dalda yarışmaya katılabilirler.
     Köseoğlu, yarışmacıların ön başvurularını Atatürk Kültür Merkezi girişinde bulunan Kent Konseyi ofisine 5 Nisana kadar yapabileceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Bir hediyelik eşya al, Ereğliyi an Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER