Bir yoksul da sen giydir

Bir yoksul da sen giydir -Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği, dar gelirli ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı


EDİRNE (A.A) - Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği, Bir yoksul da sen giydir sloganıyla dar gelirli ailelere yönelik yardım kampanyası başlattı.
     Dernek Başkanı Turan Şallı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dar gelirli ailelerin yaklaşan kış mevsimini daha iyi şartlarda geçirebilmesi amacıyla Bir yoksul da sen giydir sloganıyla yardım kampanyası başlatıklarını söyledi.
     Toplanacak kıyafet ve ev eşyaları belirledikleri dar gelirli ailelere ulaştıracaklarını ifade eden Şallı, Amacımız, dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarını birlik ve beraberlik içinde karşılayarak kış mevsimine sıcak bir yuvada girmelerini sağlamak. Bu konuda iş adamlarından ve hayırseverlerden destek bekliyoruz dedi.
     Kampanyayı kış boyunca devam ettireceklerini belirten Şallı, Yardımda bulunmak isteyenler, Barutluk Mahallesindeki Fevzipaşa İlkokuluna ya da 0284 225 16 62 nolu telefona başvurabilirler diye konuştu.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bir yoksul da sen giydir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER