BUDOya ulaşım kolaylaştı

BUDOya ulaşım kolaylaştı -Yolcuların Bursa kent merkezi ve Mudanya BUDO İskelesi arasındaki ulaşımının sağlanması amacıyla F3 otobüs hattı devreye alındı


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediyesince, İstanbul ile Bursa arasında kaliteli, ekonomik ve güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla başlatılan BUDO seferlerine ilginin gün geçtikçe arttığı, yolcuların kent merkezi ve Mudanya İskelesi arasındaki ulaşımının sağlanması amacıyla F3 otobüs hattının devreye alındığı bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği A.Ş (BURULAŞ) tarafından devreye alınan F3 hattı, Mudanya BUDO İskelesi ile Bursa merkezini birbirine bağlıyor. İstanbul Kabataştan gelen yolcuların bavullarının taşınmasına imkan sağlayan bagajları bulunan, 55 kişi oturma kapasiteli otobüsler, deniz otobüsü saatlerine entegre olarak seferlere başladı.
     Otobüslerin güzergahı, Teleferik, Namazgah, Setbaşı, İnönü Caddesi, Haşim İşcan Caddesi, Altıparmak Caddesi, Çekirge Caddesi, Zübeydehanım Caddesi, Acemler, Sanayi Caddesi, Mudanya Caddesi ve Mudanya BUDO İskelesi olarak belirlendi.
     Sadece belirlenen duraklarda durarak süratli ulaşım sağlayan BURULAŞ F3 hattının sefer saatlerinde, BUDO seferlerindeki değişikliklere göre düzenleme yapılabilecek.
     Açıklamada, F3 otobüs hattının devreye alınması ile BUDOya ulaşımın kolaylaştığı vurgulandı.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber BUDOya ulaşım kolaylaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER