Bursaspor Dijital Platformu

Bursaspor Dijital Platformu -Bursasporun Timsahın Golü Dijital Ağlarda adı verilen yeni internet sitesi tanıtıldı -Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı: Teknoloji her gün gelişiyor. Dünya başka bir dünya oldu. Gelişmelere a


BURSA (A.A) - Timsahın Golü Dijital Ağlarda adı verilen proje kapsamında geliştirilen, Bursasporun yeni internet sitesi, Bursaspor Dijital Platformu tanıtıldı.
     Bursaspor Kulübünün, Nilüfer Belediyesinin desteğiyle yaptırdığı yeni internet sitesinin tanıtım toplantısı Crowne Plaza Otelde gerçekleştirildi.
     Tanıtım toplantısına Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yöneticiler, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, futbolcular, yeşil beyazlı kulübün diğer branşlardaki sporcuları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
     Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, tanıtım töreninde yaptığı konuşmada, Bursasporun yaklaşık 3 yıl önce bir zafer elde ettiğini, bugün o başarının ne denli büyük olduğunun daha iyi anlaşıldığını söyledi.
     Mayıs 2010da elde edilen şampiyonlukla önce Türkiyede, ardından da Avrupa kupalarında mücadele eden Bursasporun dünyaca tanınmaya başladığını ifade eden Yazıcı, ancak yönetim olarak sportif başarılarla yetinmediklerini, önceliği istikrara vererek, tesisleşme ve kurumsallaşma anlamında çalışmaları hızlandırdıklarını bildirdi.
     Yazıcı, bazı istenmeyen gelişmelerin kurumsallaşma anlamındaki çalışmalarını yavaşlattığını dile getirerek, Ama bugün son derece çağdaş bir projenin hayata geçmesiyle büyük mutluluk yaşıyoruz. Teknoloji her gün gelişiyor. Dünya başka bir dünya oldu. Gelişmelere ayak uyduramayanlar geride aklıyor dedi.
     Nilüfer Belediyesinin desteğiyle bütün yeşil beyazlı taraftarları mutlu edecek bir projenin başlangıcını yapmanın gururunu yaşadıklarını kaydeden Yazıcı, Kulübümüzün dijital kurumsal kimliği yepyeni haliyle sizlerle buluşuyor. Artık taraftarlarımız kulübümüzle ilgili bütün gelişmeleri daha detaylı ve hızlı bir şekilde takip edebilecek. Tarihimizde unutulmayan olaylar, Bursaspora hizmet etmiş kişiler, Bursaspor ile ilgili ne varsa her şeye bu proje sayesinde daha rahat ulaşılabilecek diye konuştu.
     Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Bursasporun yanında olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
     Bursasporun başarılarıyla tüm Bursalıların göğsünün kabarttığını ifade eden Bozbey, şunları söyledi:
     Elde ettiği tarihi şampiyonlukla Anadoluda çığır açan Bursaspora destek vermek boynumuzun borcudur. Nilüfer Belediyesi ve Bursaspor Türkiyenin tartışmasız en iyi, Avrupanın ise önde gelen dijital platformunu ortaya çıkarmak için güç birliği yaptı. Amacımız Bursaspor Kulübüne bütün görsel ögeleriyle tek bir bütünü yansıtacak bir şekilde Türkiyede ve Avrupadaki tüm spor kulüplerine örnek olacak yeni bir dijital kurumsal kimlik kazandırmaktı. Biz üzerimize düşeni yaptık.
     Konuşmaların ardından Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, desteklerinden dolayı Mustafa Bozbeye adının yazılı olduğu forma hediye etti.
     Yazıcı ve Bozbey, projeyi hazırlayan ekibi de plaketle ödüllendirdi.
    
     -Bursaspor Dijital Platformu-
    
     Bursaspor Dijital Platformu adı verilen saat 22.00 itibariyle yayına başlayan internet sitesi, pek çok yenilik içeriyor.
     Proje, Ana İnternet Sitesi, Mikro İnternet Sitesi, Mobil Uygulamalar ve Sosyal Medya Adaptasyonları ana başlıklarıyla kullanıma açık olacak.
     Yaklaşık 4 ay süren çalışma çerçevesinde, Bursaspor Ana İnternet Sitesi, 21 Ayrı Mikro İnternet Sitesi, Apple ve Android Platforlar İçin Mobil Uygulamalar ve Sosyal Medya Uygulamaları olarak 4 ana başlık altında toplandı.
     Bursasporun ana internet sitesinde, haberler, duyurular, lig fikstürü ve puan durumu, Bursaspor TV, Bursastore, üyeler özel bölüm, maç zamanı canlı anlatımı, Bursaspor tarihi gibi uygulamaları kolaylaştırarak ziyaretçileri site içine çekmeyi amaçlayan farklı ve özgün uygulamalar yer alıyor.
     Mikro internet sitesinde ise altyapı dahil olmak üzere, 8 Farklı Branşa Ait Özel İnternet Sitesi, Şampiyonluk Hikayesi, Avrupada Bursaspor Sesleri, Taraftarsan hikayeni anlat, Atkını aç armanı göster ve Timsah Arena başta olmak üzere, kurumsal konsept ile uyumlu ve tek bir dijital yapıya bağlı olarak çalışıyor.
     Sitede ayrıca günümüzde oldukça yaygınlaşan sosyal medya alanında ise Bursasporun halkla ilişkiler çalışmalarının kulüp tarafından yapılmasına olanak sağlamak amacıyla çeşitli sosyal platformlarda Bursaspora ait sosyal kanallar da açık bulunuyor.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş / Musa Samur
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Bursaspor Dijital Platformu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER