Büyük Ankara

Büyük Ankara-Moskova Sirki Başkentte -Büyükşehir Belediyesinin geleneksel hale getirdiği sirk, bayram özel gösterisiyle perdelerini açtı -Ziyaretçiler arasında sunucu Okan Bayülgen, eşi ve kızı İstanbul da vardı


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Büyük Ankara-Moskova Sirki, bayram özel gösterisiyle perdelerini açtı.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ASKİ Spor Salonunda 2 ay boyunca hafta sonları iki ayrı gösteriyle Başkentlilerle buluşacak sirk, ilk gösterisiyle özellikle çocuklara neşeli bir bayram yaşattı.
     Hava akrobasisi, ip cambazları, palyaçolar, illüzyon gösterileri, Kafkas atları, köpekler ve kaplanların şovlarını aileleriyle izlemeye gelenler arasında sunucu Okan Bayülgen, eşi ve 3 yaşındaki kızı İstanbul da vardı.
     İstanbulun ilk defa sirke geldiğini belirten Bayülgen, Kızımızla geldik ve çok mutlu olduk ifadesini kullandı.
     Bayramın 3 ve 4üncü günleri ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında her gün saat 14.00 ve 18.00de iki gösteri yapacak sirk, iki ay boyunca hafta sonları cumartesi ve pazar ikişer gösteriyle ücretsiz Başkentlileri ağırlamaya devam edecek.
     Sirk, pazartesi hariç hafta içi her gün saat 13.00te okullara özel gösteri yapacak. Ankaralıların, gösterilere ulaşabilmesi için Başkentin dört bir tarafından ASKİ Spor Salonuna gösterilerden bir saat önce ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek.
    
     Muhabir : Mehtap Yılmaz
     Yayıncı : Ziver Büyüktaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER