Caretta Carettaya isim aranıyor

Caretta Carettaya isim aranıyor -Akdeniz Oyunları maskotu olarak belirlenen Caretta Caretta figürüyle ilgili isimler internette oylamaya sunuldu


MERSİN (A.A) - Mersinde 2013te düzenlenecek oyunların tanıtımında önemli görevler üstlenecek Caretta Caretta görünümündeki maskotla ilgili belirlenen isimler internette oylanıyor.
     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğünce maskot olarak seçilen, Caretta Caretta kaplumbağasından oluşan figüre isim bulmak amacıyla Benim ismim ne olsun- sloganıyla başlatılan çalışmanın ilk etabı tamamlandı.
     Maskota etkin bir isim verilmesi amacıyla vatandaşlarının katılımın da sağlandığı çalışma çerçevesinde binin üzerindeki öneri arasından Afacan, Cezerye, Deniz, İnci, Kardeş, Karetta, Limon, Meraklı, Mersin, Portakal, Portalimo, Soli, Tantuni, Toros, Tosbik, Yaren ve Yörük olarak belirlenen 17 isim, http://mersin2013.gov.tr/Anket.aspx adresinde olamaya sunuldu.
     30 Temmuza kadar sürecek oylamada en çok oyu alan öneri maskotun ismi olurken, sonuç 6 Ağustosta oyunların resmi internet sitesinden açıklanacak.
    
     Muhabir: Veli Gürgah/Anıl Bağrık
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Caretta Carettaya isim aranıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER