Cezaevlerinde Spor Projesi

Cezaevlerinde Spor Projesi


DENİZLİ (A.A) - Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Denizli Ceza İnfaz Kurumunda kalan hükümlülerin katılacağı sportif ve sosyal etkinlikler gerçekleşecek.
     Herkese Her Yerde Spor sloganıyla yola çıkılan proje, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlunun imzalarıyla hayata geçti. Adalet Sarayında gerçekleşen protokolde Denizli D Tipi Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hasan Dönmezkuş da hazır bulundu.
     Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonunun destekleriyle mahkumların kurumda bulundukları süre içerisinde moral değerlerini yükseltmek, sosyal gelişimlerini sağlamak ve özgürlüklerine kavuştuklarında topluma uyumlarına yardımcı olmak amacıyla bir dizi spor etkinliği gerçekleştirilecek. Projede futbol, voleybol, basketbol, futsal ve halk oyunları gibi etkinlikler yer alacak.
     Önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek ve bir yıl boyunca devam edecek proje, Denizli il ve ilçelerindeki cezaevlerinde uygulanacak.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Cezaevlerinde Spor Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER