CHPli Kadınlar Anadolu yollarında 7 ayda

CHPli Kadınlar Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışması


SİVAS (A.A) - CHP Sivas Kadın Kolları Başkanı Serpil Çalıkoğlu, CHPli kadınlar Anadolu yollarında, 7 ayda 7 bölge çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
     Çalıkoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiyenin kadın profilini çıkarmak, kadınlara yönelik yerel ve genel kadın politikalarının oluşturulması ve geliştirilmesine katkı sunmak, bölgesel sorunlar ve çözüm önerilerine ulaşmak, yöre halkıyla buluşmak ve yerel seçimler öncesi güçlü bir kadın örgütü oluşturabilmek amacıyla başlatılan CHPli Kadınlar Anadolu yollarında 7 ayda 7 bölge çalışmasının tüm hızıyla devam ettiğini bildirdi.
     Cumhuriyet Halk Partisinin tüm kadın kolları başkanları ve ilçe kadın kolları ile tek ses, tek yürek olduklarını belirten Çalıkoğlu, şunları kaydetti:
     Tüm iller yerel seçimlere giderken 7 ayda iller çalışmamızı başlatıyoruz. Gidilmedik yer, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmalarımız boyunca ana vurgumuz eşit temsil, eşit katılım talebimizi artırmak, kadının sesini çoğaltmak ve bu sesi paylaşmak olacak. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara karşı umudu, inancı ve güveni örgütlemek birincil görevimizdir.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber CHPli Kadınlar Anadolu yollarında 7 ayda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER