Çifte üyelik iddiaları

Çifte üyelik iddiaları -CHP Kırklareli Milletvekili Kesimoğlu: CHPyle birlikte başka bir partiye üyeliği bulunan 710 kişinin üyeliği düşürüldü


KIRKLARELİ (A.A) - CHP Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHPyle birlikte başka bir partiye üyeliği bulunan 710 kişinin üyeliğinin düşürüldüğünü bildirdi.
     Kesimoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 3 hafta önce partilerde gündeme gelen çifte üyelik konusunun adli mercilere taşındığını söyledi.
     Olayı kınadığını ifade eden Kesimoğlu, şunları kaydetti:
     Kırklarelide partimize üye 710 kişinin aynı zamanda AKPye üye olduğunu öğrendik. CHPyle birlikte başka bir partiye üyeliği bulunan 710 kişinin üyeliği düşürüldü. CHP üyelerinin büyük bir kısmının internet üzerinden AK Partiye üye olduğu görülüyor.
     Çifte üyelik olayını kınıyoruz. Kimsenin kaygısı olmasın, biz Kırklarelide, partimizin yetkili organları da Türkiye çapında bu skandalın hesabını soracağız. CHP iktidarında, Türkiyenin ve bu milletin hak ettiği, özlediği dürüstlüğü, adaleti esas alan yönetim anlayışını da yeniden hakim hale getireceğiz.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Salih Baran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Çifte üyelik iddiaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER